Save the date - Släktmöte år 2022

Styrelsen bjuder härmed in till det stora släktmötet år 2022. 

Vi hoppas att rådande läge avseende Covid-19 tillåter oss att samlas i år för det stora släktmötet som enligt tradition hålls vart femte år. Släktmötet kommer att hållas i Arvidsjaur där bl.a. Gustaf Westerlund var vice pastor mellan 1832 och 1845, där Gustaf Engelmark, far till Oskar Engelmark och gift med Maria Westerlund, gren VI, tjänstgjorde mellan 1846 och 1873 som kyrkoherde och Magnus Theodor Berlin, gift med Brita Johanna Westerlund, gren IX, var kyrkoherde mellan 1889 och 1916.

Vill du prata med andra släktingar och höra om de kommer att åka? Gå in på vår Facebook-sida och kommentera i inlägget genom att klicka här!

Ytterligare information samt en preliminäranmälan kommer att publiceras i slutet av april/början av maj.

När: den 1-3 juli 2022
Var: Arvidsjaur

Etiketter: släktmöte arvidsjaur